top of page

Instructeurs

shihan1.jpg

Shihan Wijnand van den Broek , 6de dan Kyokushin.
Heeft in 1971 Karateclub Shiai-Jo opgericht. 

In 1965 startte Shihan Wijnand met karate trainingen in Utrecht bij 
sportschool Favier.
Vrij snel daarna over gegaan naar de Budokai van Shihan J.Bluming. 

Shihan Wijnand heeft les gekregen van o.a. Sosai Mas Oyama, 
J. Plas, R. Schulz, J. Kallenbach, J. de Jong, Bos, J. Stapper, G. Reus, P. Ladenius, 
G. van Groningen, Lobman, T. van Heumen,  R. Zwartjes, P. van de Polder, P. Voogt,
H. Couzijn, J. Claes, L. Hollander, J. Bluming, E. Constancia, E. Thomas, I. Freier, 
S. Oyama, Hanshi S. Arneil, K. Kurosaki, gebr. Gordeau, H. Ruberg, 

Op 29 april 2010 ontving Shihan Van den Broek een koninklijke onderscheiding.
 
Shihan Wijnand is op 8 juli 2017 bevorderd naar 6de dan.
 
Shihan Van den Broek is voorzitter van de examencommissie van de NKA . 

Peter.jpg

Sensei Peter Maijer, 4de dan Kyokushin is in 1984 begonnen met het beoefenen van karate bij karateclub Shiai-Jo in Wijk bij Duurstede o.l.v. Shihan Wijnand van den Broek.
 
In 2011 heeft Sensei Peter samen met zijn vrouw Sensei Barbara Maijer de karateschool overgenomen van Shihan Wijnand van den Broek. In juni van datzelfde jaar hebben zij de Stichting Shiai-Jo opgericht.
 
Binnen deze stichting-sportschool houdt hij zich bezig met het verzorgen van karate trainingen, zelfverdedigingslessen en alle bijkomende zaken.
Sensei Peter Maijer; sportschoolhouder, voorzitter stichting Shiai-Jo, scheidsrechter kata en kumite, coach kata en kumite.

Barbara1.jpg

Sensei Barbara Maijer, 3de dan Kyokushin is in 1996 begonnen met het beoefenen van karate bij karateclub Shiai-Jo in wijk bij Duurstede o.l.v Shihan Wijnand van den Broek.
 
In 2011 heeft Sensei Barbara samen met haar man Sensei Peter Maijer de karateschool overgenomen van Shihan Wijnand van den Broek. In juni van datzelfde jaar hebben zij de Stichting Shiai-Jo opgericht.
 
Binnen deze stichting-sportschool houdt zij zich bezig met het verzorgen van karate trainingen, zelfverdedigingslessen, administratie en alle bijkomende zaken. Ondertussen heeft Sensei Barbara in 2023 haar 3de dan behaald met een prachtige prestatie. Het is haar moment om te stralen als gloednieuwe sensei.
 
Sensei Barbara Maijer; sportschoolhoudster, penningmeester en secretaris stichting Shiai-Jo, scheidsrechter kata en kumite, coach kata en kumite, instructeur EHBO/BLS/AED.

marco.jpg

Senpai Marco Osté, 2de Dan kyokushin is voor het eerst in 1982 begonnen met het beoefenen van karate bij karateclub Shiai-Jo in Houten o.l.v. Shihan Wijnand van den Broek. In 1983 gestopt en het in 1988 weer voor een korte periode opgepakt. Vanaf 2003 weer trainend bij Shiai-Jo te Wijk bij Duurstede.
 
Binnen de karateschool geeft hij karate trainingen en zelfverdedigingslessen. Ook houdt hij zich bezig met de PR van de school zoals de website, facebook en twitter. (samen met zijn zoon, Dion Osté).
 
Senpai Marco, coach bij kata en kumite wedstrijden , scheidsrechter kata en kumite.

bottom of page