Zondag, 9 december 2007

De Noritsu Cup 2007 werd georganiseerd door karateclub Noritsu in samenwerking met NKA-IFK Nederland. Sportschool Shiai-Jo deed mee aan de Jeugd wedstrijden 8 t/m 17 jaar
Voor sportschool Shiai-Jo deden 3 deelnemers mee :
Joris Meijer en de broertjes Beslan en Roelsan Shaipov.

Voor de laatste keer in dit jaar treffen de verschillende vechters elkaar in de Noritsucup 2007. De sfeer in Gilze zat er goed in en de vechters werden door het publiek enthousiast aangemoedigd waardoor er zeer spannende partijen ontstonden op de mat.
Voor de broerjes Shaipov verliepen de partijen niet zonder slag of stoot. Roeslan ging als eerste op voor zijn poule tot 70 kg, maar moest na zijn 2e partij stoppen omdat hij een blessuren had opgelopen aan zijn hand.
Beslan moest als tweede op voor zijn poule tot 50 Kg, en moest 4 partijen vechten. de eerste  partij eindigde gelijk. In zijn 2e partij werd hij uitgeschakeld en moest ook hij stoppen.
Als laatst moest Joris op voor zijn poule tot 45 Kg, en moest 4 partijen vechten. Deze 4 partijen heeft hij gewonnen op punten en eindigde hij op de eerste plaats in zijn poule.

Het toernooi was met het behalen van één 1e prijs, twee vechters die moesten stoppen door blessures en de sterke concurrentie een mooi einde van een sportief 2007 van de karate kids van sportschool Shiai-Jo.