Zondag, 14 december 2006

De Noritsu Cup 2006 werd georganiseerd door karateclub Noritsu in samenwerking met NKA-IFK Nederland. Sportschool Shiai-Jo deed mee aan de Jeugd wedstrijden 8 t/m 17 jaar

Voor sportschool Shiai-Jo deden 2 deelnemers mee :
Joey van Kouwen en Beslan Shaipov.

Voor de laatste keer in dit jaar treffen de verschillende vechters elkaar in de Noritsucup 2006. Er heerste tijdens dit laatste toernooi een goede sfeer tussen de vechters onderling en de mee gereisde toeschouwers.
Hierdoor was er tijdens het wachten tussen de verschillende poules tijd voor de nodige ontspanning.

Joey en Beslan werden in 2 verschillende poules ingedeeld. Hierdoor werd uitgesloten dat ze tegen elkaar zouden vechten.

Beslan moest als eerst op voor zijn poule tot 50 Kg, en moest 4 partijen vechten. Van de eerste 3 partijen won hij op punten. Zijn 4e partijen heeft hij gewonnen met een Knock-down. Hierdoor eindigde hij op de 1e plaats in zijn poule.

Joey ging als tweede op voor zijn poule tot 55 Kg, en moest 3 partijen vechten. Van de 3 partijen heeft zijn 1e partij gewonnen op punten. In zijn 2e partij ging Joey knock-down, hierdoor kon hij niet verder naar zijn 3e partij en eindigde hij op de 2e  plaats in zijn poule.

Het toernooi was een succes voor onze sportschool ondanks de sterke concurrentie, twee vechters, met een 1e prijs en een 2e prijs, mooier kun je het jaar niet afsluiten.